Uhiuus

AirPods Pro

Heli.
Ümber disainitud.

  • AirPods Pro on ümber disainitud, et pakkuda veelgi rikkalikumat kuulamiskogemust.
  • Järgmise taseme aktiivne mürasummutus ja kohanduv läbikuuldavus vähendavad välist müra veelgi paremini.
  • Isikupärastatud ruumiline heli viib sind kuulatava keskele.
  • Puutetundlik juhtelement võimaldab nüüd helitugevust libistades reguleerida.
  • Ja hüpe aku võimsuses tagab ühe laadimisega lausa 6 tundi kuulamisaega.
Väljendusrikkalt tantsiv inimene.

Helikvaliteet

H2. 
Kõikehõlmav


meistriteos.

Uus Apple'i disainitud H2 kiip on AirPods Pro ja selle täiustatud helikvaliteedi taga peituv jõud. See töötab koos spetsiaalselt ehitatud draiveri ja võimendiga, et pakkuda selgeid kõrgeid noote ja rikkalikku bassi hämmastava eraldusvõimega. Iga heli on elutruum kui kunagi varem.

Uhiuus H2 kiip Uhiuus H2 kiip

Uhiuus H2 kiip suudab rohkem kui kunagi varem. See kasutab arvutusalgoritme, et pakkuda veelgi nutikamat mürasummutust, suurepärast kolmemõõtmelist heli ja tõhusamat aku kasutust. Kõike seda korraga.

Kiip kasutab heli kiiremaks töötlemiseks võimsaid uusi kohanemisalgoritme, häälestades heli just kuulmise hetkel. Iga detail esitatakse su konkreetse kõrvakuju järgi, pakkudes kõrgema kvaliteediga heli.

Ümberdisainitud sissepoole suunatud mikrofon töötab koos hääleparandusalgoritmidega, et su hääl paremini ära tunda ja seda võimendada. Nii kõlad sa helistades ja videokõnedes veelgi loomulikumalt.

Läbipaistev vaade AirPods Pro sisemusse, mis tõstab esile H2 kiibi kõrvaklappide tagaosas.

Kohandatud draiver ja võimendi töötavad koos H2 kiibiga, et vähendada heliesituse ajal moonutusi. Nii kuuled sügavamat bassi ja teravamaid kõrgeid helisid kõigil helitugevuse tasemetel.

Läbipaistev vaade kohandatud draiverile ja võimendile AirPods Pro sees.

Mürasummutus

Vaikus

on kuldne.

H2-ga varustatud AirPods Pro on eelmisest mudelist kuni kaks korda parema mürasummutusega, et saaksid rahus heli nautida. Saad ise kontrollida, mida kuuled ja mida mitte. Muusika ja podcastide nautimine pole kunagi olnud nii kaasahaarav.

Kuni
kaks korda
tõhusam aktiivne
mürasummutus1

Uus draiver ja täiustatud akustilised algoritmid aitavad aktiivsel mürasummutusel vähendada rohkem soovimatut müra. Nii ei sega miski kuulamist tööle sõites ega siis, kui pead tõsiselt keskenduma.

Mürasummutusega mikrofonid ja tagumine tuulutusava on paigutatud nii, et kiiresti sissetulevat heli tuvastada. Need töötavad koos, et vaigistada müra enne, kui see sinu kõrva jõuab.

AirPods Pro väline mikrofon.

Nüüd on nelja paari silikoonotsakute hulgas ka XS suurus, et kõik leiaks enda kõrva jaoks sobiva. Otsakud loovad akustilise tihendi, mis hoiab heli ja klapid kõrvas.

Kohanduv läbikuuldavus kasutab H2 võimsust, et minimeerida valju müra intensiivsust, nagu alarmid või elektrilised tööriistad. Nii saad ümbritsevaid keskkonnahelisid kuulda mugavalt.

Vähendab müra 48 000 korda sekundis.

Madalam ala kõrvaklapi varrel, mis aktiveerib puutetundliku juhtimise.

Tipptasemel juhtimine.

Puutetundlik juhtimine võimaldab heli kontrollida lihtsalt kõrvaklapivarre kaudu. Libista üles või alla helitugevuse reguleerimiseks. Vajuta muusika esitamiseks ja peatamiseks või kõnedele vastamiseks ja lõpetamiseks. Hoia all, et lülitada aktiivse mürasummutuse ja kohanduva läbikuuldavuse vahel.

Isikupärastatud kuulamine

Heli.
Sinu järgi häälestatud.

AirPods Pro viib kuulamiskogemuse hoopis isiklikumale tasemele. Dünaamilise peajälgimisega isikupärastatud ruumiline heli töötab kõigi su seadmetega, et elaksid end ümbritsevasse helisse paremini sisse.2 Adaptiivne ekvalaiser arvestab, kuidas AirPods Pro sinu kõrvas istub. Kuuled iga sagedust täpselt nii, nagu see oli mõeldud.

Visualiseeritud helikanalid, mis ümbritsevad tantsijat ja esitavad heli igast suunast.

Sinu kõrvakujuga sobiva heli esitamiseks kasutab isikupärastatud ruumiline heli su iPhone'i TrueDepth-kaamerat, et luua su pea kuju põhjal isiklik profiil. See sünkroonitakse kõigis su seadmetes, et pakkuda alati fenomenaalset heli.2

Dünaamiline peajälgimine toob nüüd kolmemõõtmelise heli FaceTime'i rühmakõnedesse. Nii tunned vesteldes, nagu viibiksid oma sõprade ja perega samas ruumis.

Adaptiivne ekvalaiser häälestab muusika sinu kõrvas reaalajas vastavalt sellele, kuidas AirPods Pro su kõrvas istub. Sissepoole suunatud mikrofonid mõõdavad täpselt, mida sa kuuled. Seejärel reguleerivad need laulu madalaid ja kõrgeid sagedusi. Nii saad iga kord täiusliku kuulamiskogemuse.

Karp ja aku tööiga

Võimalusi täis laadimiskarp.

Uus MagSafe laadimiskarp on pungil funktsioonidest, mis muudavad kuulamise liikvel olles eriti mugavaks. Uuendatud disain pakub rohkem võimalusi karbil silma peal hoidmiseks. Pikem aku kasutusiga võimaldab sul laadimiste vahel kauem kuulata, vaadata ja rääkida. Sa ei leia paremat laadimiskarpi.

Kuni 6 tundi kuulamisaega, kui

aktiivne
mürasummutus

on sisse lülitatud.3

Kuni 30 tundi kogukuulamisaega

laadimiskarbiga,
kui

aktiivne mürasummutus
on sisse lülitatud.4

Laadi MagSafe laadimiskarpi Apple Watchi või MagSafe laadijaga. Võid kasutada ka Lightning-liidest või Qi-sertifikaadiga laadijat.

MagSafe laadimiskarbi laadimine Apple Watchi laadijaga.
AirPods Pro liigub avatud MagSafe laadimiskarbist välja.

Uus U1 kiip võimaldab karbi leidmiseks kasutada rakendust Find My koos täpse otsingu funktsiooniga. Kui kaotad oma AirPods Pro, aitab lähedusvaatega Find My need üles leida.5

Täielikult laetud MagSafe laadimiskarp.
MagSafe laadimiskarbi paremal küljel olev kaelapael.

Kaelapael võimaldab karbi selja- või käekoti külge kinnitada. Nii on kaasahaarav heli alati käeulatuses.

MagSafe laadimiskarbi sisseehitatud kõlar.

Karpi sisseehitatud kõlar esitab vajadusel heli, mis teeb karbi leidmise lihtsamaks. Uuendatud helisignaalid annavad märku, kui aku on tühjenemas või seade on ühendatud.

Täielikult laetud MagSafe laadimiskarp.

Nii kõrvaklappidel AirPods Pro kui ka MagSafe laadimiskarbil on higi- ja veekindluse hinnang IPX4.6

Maagiline kogemus

Ood mugavusele.

AirPods Pro’l on kõik omadused, mis teevad AirPods klapid maagiliseks – alates silmapilksest seadistamisest kuni heli jagamiseni. Ja nüüd on neil uued funktsioonid, mis aitavad sul need veel rohkem enda järgi häälestada. Kõik käib uskumatult lihtsalt.

iPhone'i sidumine eritellimusel graveeritud AirPods Pro komplektiga.

Lihtne, maagiline seadistamine Kõigi oma seadmetega sujuvaks sidumiseks aseta AirPods Pro oma iPhone'i lähedale ja vajuta lihtsalt Connect.7

iPhone'i ekraanil kuvatakse kaks AirPodide komplekti, mis mängivad Lauvi lugu „All for Nothing (I'm So in Love)“. iPhone'i ekraanil kuvatakse kaks AirPodide komplekti, mis mängivad Lauvi lugu „All for Nothing (I'm So in Love)“.

Heli jagamine Jaga hõlpsalt laulu või saadet kahe AirPodsi komplekti vahel. Pane AirPodsid mängiva iPhone'i, iPadi või Apple TV lähedale ja ühendus luuakse hetkega.8

Sujuv üleminek Automaatse ümberlülitusega saad heli sujuvalt oma iPhone'i, Apple Watchi, iPadi, Maci ja Apple TV vahel ümber lülitada. Näiteks kui kuulad muusikat Macist, saad iPhone'ist kõne vastu võtta seadmeid vahetamata.7

AirPods ja juurdepääsetavus AirPods Pro pakub enamat kui kuulamiskogemus, et olla toeks ka teatud kuulmisvajadustega inimestele. Näiteks funktsioon Conversation Boost toob fookusesse sinu ees oleva rääkija. Kõrvaklappide mugandus võimendab sagedusi, mida sul võib-olla on vaja selgemalt kuulda. Ja kui sul on vaja keskenduda rahvarohkes auditooriumis külalisesinejale, töötab Live Listen sinu iPhone'iga, et tuua heli kaugemalt sinuni.

iPhone'i ekraan näitab AirPods Pro renderdust liitreaalsuses.

10 11 12

Millised AirPodsi kõrvaklapid
on sulle sobivaimad?

AirPods 2. põlvkond

Ruumiline heli pole saadaval

Aktiivne mürasummutus ja läbikuuldavuse režiim pole saadaval

Higi- ja veekindlus pole saadaval

Lightning-liidesega laadimiskarp

Kuni 5 tundi kuulamisaega ühe laadimisega 61415341117812

Dünaamilise peajälgimisega isikupärastatud ruumiline heli 21112112111

Aktiivne mürasummutus ja läbikuuldavuse režiim pole saadaval

Higi- ja
veekindlad 4121322915610

Lightning-liidesega või MagSafe laadimiskarp 513146101016711

Kuni 6 tundi kuulamisaega ühe laadimisega 61415341117812

Uus

AirPods Pro 2. põlvkond

Dünaamilise peajälgimisega isikupärastatud ruumiline heli 21112112111

Aktiivne
mürasummutus ja
läbikuuldavuse režiim

Higi- ja
veekindlad 4121322915610

Kõlari ja kaelapaela kinnitusega MagSafe laadimiskarp 513146101016711

Kuni 6 tundi kuulamisaega ühe laadimisega 61415341117812

Dünaamilise peajälgimisega isikupärastatud ruumiline heli 21112112111

Aktiivne
mürasummutus ja
läbikuuldavuse režiim

Higi-ja veekindlus pole saadaval

Smart Case

Kuni 20 tundi kuulamisaega ühe laadimisega 61415341117812

Võrdle kõiki AirPodsi mudeleid