Apple TV 4K

Kõik, mida
Apple’ilt ootad.
Kinolik elamus
igale meelele.

Apple TV 4K ühendab Apple TV+, Apple Musicu, Apple Arcade’i ja tuhanded rakendused — seda meie kõigi aegade parima pildi- ja helikvaliteediga. A15 Bionic kiip annab hämmastava jõudluse. Juhtimine on lihtne ja see töötab suurepäraselt sinu seadmete ja nutikodu tarvikutega. See on kõik, mis sulle Apple'i juures meeldib – sinu suurimal ekraanil.

Teatud sisule juurdepääsuks võib
olla vaja tellimust.

Meelelahutus

Parim
telekast.
Ja parim Apple’ilt.

Avasta auhinnatud Apple Originali sarju ja filme – koos teiste lemmikutega Disney+, Prime Video, Netflixi, HBO Maxi teenustest1. Saa osa ülilõbusatest mängudest ja põnevatest viisidest parima muusika nautimiseks, mida leiad ainult Apple'ist. Ja avasta App Store'is tuhandeid teisi populaarseid rakendusi. Apple TV 4K on palju rohkem kui lihtsalt telekas.

Kinolik elamus

Elutruu pilt.
Uskmatu heli.

4K pilt.

Täiustatud HDR-vormingutega, nagu Dolby Vision – ja nüüd ka HDR10+, hüppavad pilkupüüdvad detailid välja kõige tumedamatest varjudest ja eredatest aladest.4 Seega on kõik, mida vaatad, sinu suurima ekraani vääriline.

Dolby Vision HDR10+

Lummav heli.

Rikkalik Dolby Atmose, 5.1 ja 7.1 heli pakuvad Dolby Atmosega ühilduvates helisüsteemides ruumilist heli, mis tekitab tunde, et see tuleb igast suunast.5 Saad ühendada ka AirPodsid isikupärastatud ruumilise heli jaoks, mis järgivad sinu pea liikumist.

Dolby Atmos

Striimi seriaali For All Mankind Apple TV rakenduses

Apple TV Remote pult

Kuulab sinu
sõna.

Puuteplaat. Libista lihtsalt läbi episoodide, stseenide või kaadrite intuitiivse ringikujulise liigutusega. Lülita teler sisse või välja, muuda sisendiks Apple TV 4K ja reguleeri helitugevust.

Sisesta oma häälega teksti. Lihtsalt vajuta ja hoia all puldi küljel olevat nuppu. Kasutajanimede ja paroolide sisestamisel saad häälega isegi sisestada üksikuid märke.

Üheskoos veelgi parem

Ekstrad mängivad

suurt
rolli.

iPhone
Mitmeotstarbeline pult veelgi mitmekülgsemaks juhtimiseks. Mugavad sisseehitatud juhtnupud ilmuvad sinu iPhone'i lukustuskuvale ja juhtimiskeskusesse – nii saad teleris hõlpsalt esitada, peatada, edasi kerida, tagasi kerida ja helitugevust reguleerida. Face ID-d saad kasutada ka ostude tegemiseks või rakendustesse sisselogimiseks.

Värvide kalibreerimine
Professionaalne värvikeeraja käepärast. Apple TV 4K töötab sinu iPhone'iga, et kohandada värve automaatselt, et need parimad välja näeksid. Lihtsalt suuna oma iPhone'i kaamera üks kord teleriekraanile. Seejärel istu ja vaata, kui hämmastavad sinu saated ja filmid tegelikult välja näevad.

Heli jagamine
Kuulake koos. Heli jagamine võimaldab teil sujuvalt ühendada kuni kaks AirPodside komplekti koos helitugevuse reguleerimisega. Nii saate mõlemad jätkata vaatamist ka pärast kellegi magamaminekut.

SharePlay
Vaadake koos. Lisage oma iPhone'is või iPadis FaceTime'i kõnedele Apple TV, et koos suurel ekraanil vaadata. Kõigi esitus jääb koordineerituks, et saaksite korraga naerda, nutta, karjuda ja ohata.

Kodu juhtimine

Valgusest kaamerateni.
Kodus kõigi nu­tilahendustega.

Apple TV 4K on nutikodu keskus, mis võimaldab sul ühendada kõik oma seadmeid, et kodu automatiseerida ja luua seadmetele kaugjuurdepääs.

Nutikodu keskus
Hoiab kodu kontrolli all. Juhtimiskeskuse abil leiad ühendatud tarvikud ühest kohast. Apple TV 4K töötab sujuvalt sinu HomeKiti toega tarvikutega. Tänu Matterile saad nüüd ühendada rohkem seadmeid rohkemate platvormide vahel kui kunagi varem6 – uus nutikodu ühenduvusstandard. Kaugjuurdepääsu abil saad oma nutikodu juhtida rakenduse Home  kaudu ka oma teistes Apple'i seadmetes, kus iganes sa ka ei viibiks.

Automatiseerimine
Sinu kodu. Sinu reeglid. Rakendus Home võimaldab sul seadistada lisaseadme nii, et see teeks automaatselt seda, mida soovid ja millal soovid, või luua stseene mitme tarviku koostöötamiseks. Liikumisandurid, mis aktiveeruvad, kui on uneaeg. Tuled, mis hämarduvad, ja kardinad, mis sulguvad, kui on aeg filmiõhtuks. Ja mida iganes muud sa soovid.

Privaatsus ja turvalisus
Loodud sinu isikuandmete kaitsmiseks. Kodune privaatsus on olulisem kui kunagi varem. Seetõttu salvestatakse sinu koduandmed viisil, mida Apple ei saa lugeda.

Milline Apple TV 4K
on sinu jaoks sobivaim?

Apple TV 4K
WiFi-ga

Apple TV 4K
WiFi ja
Ethernetiga

Liitreaalsus

Vaata Apple TV 4K‑d
liitreaalsuses.

Ava see leht iPhone'is
või iPadis

Safari abil.

Vaata Apple TV 4K
WiFi ja Ethernetiga

Vaata Apple TV 4K WiFi-ga

Apple TV Plus

Saad 3 kuuks
Apple TV+ tasuta,

kui
ostad Apple TV 4K.8

Apple TV rakendus

Apple TV rakendus

Vaata kõike.
Ühes rakenduses.

Lisateave