Sularahavaba. Pingevaba.

Apple Pay on lihtne ja töötab kõigi igapäevaselt kasutatavate Apple’i seadmetega. Saad turvaliselt ostelda nii poodides, rakendustes kui ka veebis. Seega on see sama lihtne ja isegi turvalisem kui füüsilise kaardi kasutamine.

Lihtsaim viis poes maksmiseks.

Apple Pay kasutamine iPhone’iga on sama kiire kui pangakaardiga maksmine. Sest rahakulu ei peaks tähendama ajakulu.

Vaata, kuidas poes Face ID-ga maksta.

Vaata, kuidas poes Touch ID-ga maksta.

Apple Pay abil saad maksta igal pool, kus sa näed mõnda järgmistest märkidest.

Lihtsaim viis rakendustes maksmiseks.

Kasuta igasugustes rakendustes ostude tegemiseks Apple Payd ja sul pole enam kunagi tarvis oma kaardiandmeid sisestada. Maksa sõidu, pitsa või uue tossupaari eest – ja seda kõigest ühe puudutuse või pilguga. Nupu Buy with Apple Pay kasutamine on nüüd kiirem ja turvalisem kui kaardiga maksmine.

Lihtsaim viis veebis maksmiseks.

iPhone’i, iPadi või Maciga Safaris veebioste sooritades saad kasutada Apple Payd ilma, et peaksid looma konto, sisestama kaardiandmeid või täitma pikki ankeete. Apple Payd aktsepteerivad veebis miljonid kaupmehed. MacBook Airi ja MacBook Pro Touch ID-ga on maksmiseks vaja vaid puudutust ning see on kiirem, lihtsam ja turvalisem kui kunagi varem.

Privaatsus ja turvalisus. Igas makses.

Turvalisem makseviis.

Ostu tegemisel kasutab Apple Pay seadmekohast numbrit ja kordumatut tehingukoodi. Nii et sinu kaardi andmeid ei talletata kunagi sinu seadmesse ega Apple’i serveritesse ja Apple ei jaga maksmisel iialgi sinu kaardi numbreid kaupmeestega.

Sujuvad ja turvalised tehingud.

Apple Pay võimaldab Face ID või Touch ID abil kaheastmelist autentimist. See tähendab, et sa ei pea maksete kinnitamiseks kasutama koode, salaküsimusi ega paroole.

Sinu ostud on privaatsed.

Deebet- või ettemaksukaardiga makstes ei talleta Apple Pay tehinguteavet, mida saab sinuga siduda.

Wallet hoiab kõik tallel.

Sinu deebet- ja ettemaksukaardid elavad koos pardapääsmete ja piletitega sinu Walletis. Kaardi Walletisse lisamiseks vajuta lihtsalt plussmärki ja saad jätkuvalt osa kõigist oma kaardiga seotud preemiatest, hüvedest ja turvalisusest.

Lisateave selle kohta, millised kaardid toetavad Apple Payd

Apple Pay seadistamine on lihtne.

Alustuseks lisa oma deebet- ja ettemaksukaardid oma iPhone’i, iPadi või Maci.

Lisateave Apple Pay seadistamiseks

Vaata, kuidas kaarti lisada

Valmista oma äri Apple Pay jaoks ette.

Apple Pay vastuvõtmine on lihtne.

Apple Pay seadistamine on lihtne ja see annab sinu klientidele lihtsama ja turvalisema võimaluse igapäevaselt kasutatavate seadmetega maksmiseks. Kui võtad juba vastu deebet- ja ettemaksukaarte, pöördu Apple Pay vastuvõtmiseks oma makseteenuse pakkuja poole. Külasta lisateabe saamiseks jaotist Apple Pay lisateave kaupmeestele või võta ühendust kaupmeeste toega.

Anna oma klientidele teada, et sa aktsepteerid Apple Payd.

Klientide teavitamine Apple Pay aktsepteerimisest on lihtne. Laadi alla Apple Pay märk, mida saad kasutada e-kirjades, terminali ekraanil ning veebilehel. Telli Apple Pay sildid, mida saad kasutada poeaknal ja kassas.

Laadi alla silt ja juhised

Telli Apple Pay sildid oma poele

Lisa Apple Pay teave rakendusse Maps