Saat Apple Arcade ‑tilauksen maksutta kolmeksi kuukaudeksi, kun ostat uuden iPhonen, iPadin, Apple TV:n tai Macin.* Lisätietoja

Apple Arcade on auki

Kokeile ilmaiseksi

  • Nauti rajattomasti
    yli 200 hauskasta pelistä – lisää tulee koko ajan.
  • Ei mainoksia.
    Ei keskeytyksiä.
    Ei apin sisäisiä ostoja.
  • Pelaa verkossa, offline‑tilassa
    ja kaikilla Applen suosikkilaitteillasi.
  • Jaa tilauksesi
    jopa viiden henkilön kanssa.
  • Etsi Apple Arcade ‑kuvake App Storesta

Ilmainen kuukauden kokeilujakso 5,99 €kuukaudessa

Ilmaisen kokeilu­jakson jälkeen saat rajattoman pääsyn yli 200 peliin yhden laatu­pelin hintaa vastaavalla kuukausi­maksulla.

Kokeile ilmaiseksi1

Ilmainen 1 kk kokeilu­jakso Apple One

Paketoi Apple Arcade ja jopa viisi muuta upeaa palvelua yhteen edulliseen kuukausi­hintaan. Nautit enemmän vähemmällä. Lisätietoja

Kokeile Apple Onea ilmaiseksi2

Osta Apple-laite 3 kuukautta ilmaiseksi.

Saat Apple Arcaden maksutta kolmeksi kuukaudeksi, kun ostat Apple-laitteen ja lunastat tarjouksen 90 päivän kuluessa.*

Tarkista kelpoisuutesi

Aina hauskaa ja koko ajan kivaa.

Apple Arcadella voit aina pelata suosikki­pelejäsi ilman keskeytyksiä. Aivopähkinöitä, taikaseikkailuja, päättymättömiä juoksupelejä, urheilu­pelejä, rakastettuja klassikoita ja paljon muuta – uusia upeita pelejä ja päivityksiä lisätään koko ajan. Puhelimesi hauskin paikka, joka on käytettävissä missä ja milloin vain.

Pelaa kaikilla laitteillasi.

Apple Arcadella voit aloittaa pelin yhdellä laitteella ja jatkaa sitä toisella – voit vaihtaa saumattomasti iPhonen, iPadin, Macin ja Apple TV:n välillä. Voit myös laittaa Ruutuajan tai käyttö­rajoitukset helposti päälle aina tarvittaessa.

iPhone

iPad

Mac

Apple TV

Kysymyksiä? Vastauksia.

  • Apple Arcade on pelipalvelu, joka tarjoaa rajattoman pääsyn yli 200 laatu­pelin kasvavaan kokoelmaan. Mukana on uutuus­pelejä, palkittuja pelejä ja App Storen rakastettuja suosikkeja, ilman mainoksia tai apin sisäisiä ostoja. Voit pelata Apple Arcaden pelejä iPhonella, iPadilla, Macilla ja Apple TV:llä.

  • Jokainen Apple Arcaden peli on valikoitu huolella osaksi uskomatonta pelitarjontaa. Kaikille peli­tyyleille ja kaiken­ikäisille pelaajille löytyy omansa. Valikoimassa on esimerkiksi älypelejä, strategia­pelejä, seikkailu­pelejä, simulaatioita, lauta­pelejä, kortti­pelejä, urheilu­pelejä ja paljon muuta.

    Pelaa ainutlaatuisia Arcade Originals ‑pelejä kuten Sneaky Sasquatch, ajattomia klassikoita kuten Solitaire by MobilityWare+ sekä App Storen parhaita kuten Fruit Ninja Classic+. Arcade Originals ‑pelejä voidaan pelata iPhonella, iPadilla, Macilla ja Apple TV:llä. Ajattomat klassikot ja App Storen parhaat ovat saata­villa iPhonella ja iPadilla.
    Lisätietoa pelien saatavuudesta Applen laitteilla

    Löydät kaikki yli 200 Apple Arcaden peliä App Storen Arcade-välilehdeltä.

  • Apple Arcadeen lisätään uusia pelejä ja sisältö­päivityksiä koko ajan. Voit tutustua tuleviin julkaisuihin App Storen Arcade-välilehden Tulossa pian ‑osiossa.

  • Löydät Apple Arcaden App Storen Arcade-välilehdeltä. Voit myös hakea tiettyä Apple Arcade ‑peliä App Storesta.

    • iPhonessa tai iPadissa: Avaa App Store ja valitse näytön alareunasta Arcade-välilehti.
    • Apple TV:ssä: Avaa Arcade-appi tai avaa App Store ja valitse näytön yläreunasta Arcade-välilehti.
    • Macissa: Avaa App Store ja valitse sivupalkista Arcade-välilehti.
  • Hinta riippuu valitsemastasi tarjouksesta. (1) Apple Arcadea voi kokeilla ilmaiseksi kuukauden ajan, jonka jälkeen se maksaa 5,99 €/kk.1 Perhejaon avulla voit jakaa tilauksen jopa viiden perheen­jäsenen kanssa. (2) Saat myös Apple Arcade ‑tilauksen maksutta kolmeksi kuukaudeksi, kun ostat Apple-laitteen.* (3) Apple One ‑tilauksella voit paketoida Apple Arcaden ja Apple Musicin, Apple TV+:n, iCloud-tallennustilan ja muita palveluita samaan edulliseen kuukausi­hintaan.2

  • Voit aloittaa kuukauden kokeilu­jakson ja pelata Apple Arcaden pelejä iPhonella, iPadilla, Macilla tai Apple TV:llä, jossa on uusin käyttö­järjestelmä.

  • Kyllä. Jos pelin App Store ‑tuotesivulla on ohjain­kuvake, peli tukee ohjaimen käyttöä. Voit pelata useita Apple Arcaden pelejä peli­ohjaimella. Jotkin pelit jopa vaativat sitä Apple TV:ssä.
    Näin yhdistät langattomaan
    ohjaimeen

Arcade pelin­kehittäjille.

Jos kehität hauskaa, vielä julkaise­matonta peliä ja haluaisit ehdottaa sitä Apple Arcadeen, ota meihin yhteyttä.

Lisätietoja