Apple Watch Series 8

Ένα γενναίο

άλμα μπροστά.

Ο απόλυτος σύμμαχός σου, τώρα ακόμα πιο ισχυρός. Ανίχνευση θερμοκρασίας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία των γυναικών.1 Ανίχνευση Σύγκρουσης για να λάβεις βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.2 Στάδια ύπνου για να κατανοείς καλύτερα τον ύπνο σου. Και καλύτεροι τρόποι να προπονείσαι με το βελτιωμένο app Προπόνηση. Το μέλλον της υγείας στα καλύτερά του.

Σχεδίαση και ανθεκτικότητα

Πανέμορφο.
Και φτιαγμένο να
συνεχίσει έτσι.

Γοητευτικό και άψογο. Ντιζάιν στα όρια της τέχνης.

Το Apple Watch Series 8 διαθέτει μια μεγάλη, εκθαμβωτική οθόνη Always‑On. Το στενό περίγραμμα οδηγεί την οθόνη να φτάσει στα άκρα και να καταλήξει σε μια κομψή ενοποίηση με την καμπυλότητα της κάσας.

Οθόνη Retina Always-On. Απόλαυσέ τα όλα.
Κάν' τα όλα.

Η φωτεινή οθόνη Always‑On κάνει τις λεπτομερείς προσόψεις ρολογιού να φαίνονται εκπληκτικές και ευκρινείς, ακόμα κι όταν ο καρπός σου είναι κάτω. Η μεγάλη οθόνη χωρά όλα τα αγαπημένα σου complications και κάνει το πάτημα, την πληκτρολόγηση και τη σάρωση παιχνιδάκι.

Σκληρότερο
από την ίδια τη σκληρότητα.

Οι ίδιες καινοτομίες που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουμε την πανέμορφη οθόνη Always‑On που καλύπτει όλη την πρόσοψη συνέβαλαν στην απίστευτη ανθεκτικότητά του. Το παχύ μπροστινό κρύσταλλο, η στιβαρή γεωμετρία και η επίπεδη βάση το καθιστούν ανθεκτικό στις ρωγμές.

Ανθεκτικό
στις ρωγμές

Σχεδιασμένο να αντέχει.

Ανθεκτικό
στη σκόνη

Πιστοποίηση IP6X.3

Ανθεκτικό
στο νερό

Κατάλληλο για κολύμβηση

με ανθεκτικότητα στο νερό
αξιολόγησης WR50.4

Υγεία

Στην υγειά 
σου.

Όσο καλύτερη πληροφόρηση έχεις για την υγεία σου, τόσο μεγαλύτερη δύναμη έχεις να την επηρεάσεις.
Οι προηγμένοι αισθητήρες υγείας στο Apple Watch Series 8 παρέχουν πληροφορίες για να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα την υγεία σου.

Ανίχνευση θερμοκρασίας.

Κατανόησε τον κύκλο σου καλύτερα από ποτέ.

Το Apple Watch Series 8 διαθέτει έναν πρωτοποριακό αισθητήρα που ανιχνεύει τη θερμοκρασία σου ενώ κοιμάσαι, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς τις αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Η Καταγραφή Κύκλου χρησιμοποιεί δεδομένα για να παρέχει μια αναδρομική εκτίμηση της πιθανής ημερομηνίας ωορρηξίας σου, η οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη στον οικογενειακό προγραμματισμό. Αν τη συνδυάσεις με τα δεδομένα καρδιακών παλμών και τα καταγεγραμμένα δεδομένα κύκλου, θα έχεις μια λεπτομερή εικόνα του έμμηνου κύκλου σου.

Μάθε περισσότερα σχετικά με την Ανίχνευση θερμοκρασίας

Ένας ευκολότερος τρόπος να κατανοήσεις πότε είναι πιθανόν να είχες ωορρηξία.

Προβλέψεις περιόδου. Λιγότερη αγωνία.

Λάβε βελτιωμένες προβλέψεις περιόδου με βάση τα δεδομένα θερμοκρασίας καρπού. Και λάβε γνωστοποιήσεις αν τα καταγεγραμμένα δεδομένα του κύκλου σου υποδεικνύουν μια πιθανή απόκλιση κύκλου, όπως οι ακανόνιστες ή οι παρατεταμένες περίοδοι. Μπορείς να κοινοποιήσεις το ιστορικό κύκλου σου στον πάροχο υπηρεσιών υγείας σου για πιο εμπεριστατωμένες συζητήσεις.5

Τα δεδομένα της Καταγραφής Κύκλου σου παραμένουν στη συσκευή σου και κρυπτογραφούνται όταν το τηλέφωνό σου είναι κλειδωμένο με κωδικό, Touch ID ή Face ID.

Μηχανή
ονείρων.

Το app Ύπνος δεν παρακολουθεί απλώς τη διάρκεια του ύπνου σου. Δείχνει πόσο χρόνο περνάς σε REM, Βασικό ή Βαθύ ύπνο, καθώς και το πότε μπορεί να ξύπνησες.

Κάνε ένα ΗΚΓ ανά πάσα στιγμή.

Με το app ΗΚΓ, το Apple Watch Series 8 έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα ΗΚΓ παρόμοιο με ηλεκτρο­καρδιογράφημα μονής απαγωγής.6

Μέτρησε το οξυγόνο στο αίμα σου. Καινοτομία που σου κόβει την ανάσα.

Ο εκπληκτικός αισθητήρας και το app στο Apple Watch Series 8 σού επιτρέπουν να λαμβάνεις ενδείξεις του οξυγόνου στο αίμα σου ανά πάσα στιγμή, καθώς και ενδείξεις στο παρασκήνιο, όλη την ημέρα και τη νύχτα.7

Κάνει τη λήψη φαρμάκων και βιταμινών να δουλεύει ρολόι.

Η εφαρμογή Φάρμακα σε βοηθά να παρακολουθείς διακριτικά και εύκολα τα φάρμακά σου, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής σου. Επιπλέον, σου επιτρέπει να τα καταγράφεις με ευκολία από το Apple Watch.8

Ασφάλεια

Καινοτομία που ελπίζουμε να μην χρειαστείς ποτέ.

Ανίχνευση Σύγκρουσης. Καλεί αυτόματα σε βοήθεια.

Το Apple Watch Series 8 μπορεί να ανιχνεύσει αν έχεις εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Όταν ανιχνευτεί σύγκρουση, η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορεί να σε συνδέσει αυτόματα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, να παράσχει στο κέντρο υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης την τοποθεσία σου και να ενημερώσει τις επαφές έκτακτης ανάγκης σου.2 Η Ανίχνευση Σύγκρουσης χρησιμοποιεί τη συνδυαστική δύναμη ενός βελτιωμένου γυροσκοπίου τριών αξόνων και ενός επιταχυνσιόμετρου δύναμης g που διαθέτει υψηλό δυναμικό εύρος σε σχέση με άλλα smartwatch. Χρησιμοποιεί επίσης ένα βαρόμετρο, GPS και έναν προηγμένο αλγόριθμο συνδυασμού αισθητήρων που έχει εκπαιδευτεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο ώρες πραγματικών δεδομένων οδήγησης και σύγκρουσης, για να ανιχνεύει αν έχεις εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

256 Gs

Το επιταχυνσιόμετρο υψηλών g ανιχνεύει έως 256 Gs σύγκρουσης.

1M

Αναπτύχθηκε βασισμένο σε πάνω από 1 εκατομμύριο ώρες οδήγησης σε πραγματικές συνθήκες και δεδομένα σύγκρουσης.

Ανίχνευση πτώσης.

Το Apple Watch Series 8 μπορεί να ανιχνεύσει αν είχες δυνατή πτώση και να σε συνδέσει με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αν είσαι ακινητοποιημένος. Επιπλέον, λειτουργεί βελτιστοποιημένα όταν χρησιμοποιείς το app Προπόνηση.

Επείγον SOS.

Πάτησε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί και το Apple Watch μπορεί να καλέσει τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να κοινοποιήσει την τοποθεσία σου.2

Άθληση

Τόσες επιλογές 
για γυμναστική.

Άπειροι τρόποι προπόνησης. Ξεπέρασε τον εαυτό σου.

Βαθύ κάθισμα, ποδηλασία εσωτερικού χώρου, τρέξιμο, ό,τι κι αν κάνεις, το Apple Watch τα έχει όλα στο βελτιωμένο app Προπόνηση. Και με τις Προβολές προπονήσεων, θα μπορείς να δεις πιο προηγμένες μετρήσεις με μια ματιά, όπως οι Ζώνες Καρδιακών Παλμών και τα προσαρμοσμένα μεσοδιαστήματα, για να συνεχίζεις δυνατά.

Ζώνες Καρδιακών Παλμών.

Απόκτησε μια γρήγορη εικόνα του επιπέδου έντασης. Οι ζώνες προπόνησης υπολογίζονται αυτόματα και εξατομικεύονται με χρήση των δεδομένων υγείας σου ή μπορείς εναλλακτικά να τις δημιουργήσεις χειροκίνητα.

Προσάρμοσε τις προπονήσεις σου.

Εξατομίκευσε τα χρονικά διαστήματα προπόνησης και αποκατάστασης ώστε να ταιριάζουν με το δικό σου στιλ προπόνησης. Λάβε ειδοποιήσεις για ρυθμό βημάτων, καρδιακούς παλμούς και δύναμη. Εσύ το διαμορφώνεις. Και αυτό σε κρατάει σε φόρμα.

Διαδρομή αγώνα. Επανάλαβέ τη και βελτίωσε τους χρόνους σου.

Αν προπονείσαι κάνοντας συχνά Υπαίθριο Τρέξιμο ή Ποδηλασία, μπορείς να επιλέξεις να αγωνίζεσαι σε σύγκριση με το τελευταίο ή το καλύτερο αποτέλεσμά σου και να λαμβάνεις άμεσες ενημερώσεις για να πετυχαίνεις τον στόχο σου.

Πάντα σε επαφή

Πάντα σε επαφή με όλα όσα σε ενδιαφέρουν.

Ο κόσμος σου στο χέρι σου.

Κάνε κλήσεις, στείλε μηνύματα κειμένου και πραγματοποίησε επείγουσες κλήσεις.2

Χάρτες. Άσε τον καρπό σου να σε οδηγήσει σε κάθε βήμα σου.

Apple Pay.

Πλήρωσε άμεσα από
τον καρπό σου με το Apple Pay.9

Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος. Πάρε τον χρόνο σου.

Απόλαυσε ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας για 18 ώρες και έως και 36 ώρες με τη Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος.10 Ιδανικό για περιστάσεις που σε κρατούν μακριά από τον φορτιστή σου, όπως μια πτήση μεγάλης διάρκειας.

App Store και καντράν

Χιλιάδες τρόποι να το κάνεις δικό σου.

Τα αγαπημένα σου app στον καρπό σου.

Με πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες app από το App Store απευθείας στον καρπό σου, το Apple Watch είναι η τέλεια προσωπική συσκευή για όλα όσα σου αρέσει να κάνεις.

Στυλ είναι και γυρνάει.

Μπορείς ακόμα και να εξατομικεύσεις το καντράν του ρολογιού σου με complications προσαρμοσμένα σε ό,τι σου αρέσει. Και τα καντράν Nike είναι διαθέσιμα για όλους.

Περιβάλλον

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους. Δεσμευόμαστε για την προμήθεια στο μέλλον 100% ανακυκλωμένων και ανανεώσιμων υλικών για όλα τα προϊόντα μας και τις συσκευασίες. Το Apple Watch έχει σχεδιαστεί με μια λίστα χαρακτηριστικών για τον περιορισμό του αντίκτυπου στο περιβάλλον.

Χρησιμοποίησε AR για να δεις το Apple Watch Series 8.

Απλώς άνοιξε αυτήν τη σελίδα στο Safari στο iPhone ή το iPad.

Ποιο Apple Watch
είναι
κατάλληλο
για σένα;

Apple Watch
Series 8

45 mm ή 41 mm

Κατάλληλο για κολύμβηση11

Ανθεκτικό στη σκόνη, με αξιολόγηση IP6X11

 

 

Οθόνη Retina Always-On
Έως και 1000 nits

App Οξυγόνωση7

App ΗΚΓ6

Γνωστοποιήσεις
υψηλών

και χαμηλών καρδιακών παλμών

Γνωστοποίηση μη φυσιολογικού
καρδιακού ρυθμού12

Ανίχνευση θερμοκρασίας1

Καταγραφή Κύκλου
με αναδρομικές
εκτιμήσεις ωορρηξίας5

Επείγον SOS2

Ανίχνευση πτώσης

Ανίχνευση Σύγκρουσης2

 

44 mm ή 40 mm

Κατάλληλο για κολύμβηση11

 

 

 

Οθόνη Retina
Έως και 1000 nits

 

 

Γνωστοποιήσεις
υψηλών

και χαμηλών
καρδιακών παλμών

Γνωστοποίηση μη φυσιολογικού
καρδιακού ρυθμού12

 

Καταγραφή Κύκλου5

Επείγον SOS2

Ανίχνευση πτώσης

Ανίχνευση Σύγκρουσης2

 

49 mm

Κατάλληλο για κολύμβηση13

Ανθεκτικό στη σκόνη, με αξιολόγηση IP6X14

Πιστοποίηση MIL-STD 810H15

Κουμπί Δράσης

Οθόνη Retina Always-On
Έως και 2000 nits

App Οξυγόνωση7

App ΗΚΓ6

Γνωστοποιήσεις υψηλών

και χαμηλών καρδιακών παλμών

Γνωστοποίηση μη φυσιολογικού
καρδιακού ρυθμού12

Ανίχνευση θερμοκρασίας1

Καταγραφή Κύκλου
με αναδρομικές
εκτιμήσεις ωορρηξίας5

Επείγον SOS2

Ανίχνευση πτώσης

Ανίχνευση Σύγκρουσης2

Σειρήνα 86 decibel
για να τραβά την προσοχή

Σύγκρινε όλα τα μοντέλα