Ολοκαίνουρια

AirPods Pro

Επανασχεδιασμένα
από την κορυφή έως τον ήχο.

  • Τα AirPods Pro έχουν κατασκευαστική για ακόμα πλουσιότερη εμπειρία ήχου.
  • Η Ενεργή Ακύρωση Θορύβου ανώτερου επιπέδου και η Προσαρμοστική Διαφάνεια μειώνουν περισσότερο τον εξωτερικό θόρυβο.
  • Ο Χωρικός Ήχος σού προσφέρει μια εμπειρία βύθισης στον ήχο σε εντυπωσιακά προσωπικό επίπεδο.
  • Το χειριστήριο αφής σού επιτρέπει τώρα να ρυθμίζεις την ένταση με μια σάρωση.
  • Και η μεγάλη αύξηση στην ισχύ προσφέρει 6 ώρες διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας με μόνο μία φόρτιση.
Χορευτές που κινούνται εκφραστικά.

Απόδοση ήχου

H2. Μια
καθηλωτική
εμπειρία

όπως
κι αν το ακούσεις.

Το νέο, σχεδιασμένο από την Apple, H2 chip είναι η δύναμη πίσω από τα AirPods Pro και την προηγμένη απόδοση ήχου που προσφέρουν. Λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα ειδικά κατασκευασμένο πρόγραμμα οδήγησης και ενισχυτή, για να παρέχει καθαρές ψηλές νότες και βαθιά, πλούσια μπάσα σε εντυπωσιακή ποιότητα. Έτσι, κάθε ήχος είναι πιο ζωντανός από ποτέ.

Το ολοκαίνουριο H2 chip. Το ολοκαίνουριο H2 chip.

Το ολοκαίνουριο Η2 chip υποστηρίζει περισσότερες λειτουργίες από ποτέ. Χρησιμοποιώντας υπολογιστικούς αλγόριθμους, παρέχει ακόμα πιο έξυπνη ακύρωση θορύβου, ανώτερο τρισδιάστατο ήχο και πιο αποδοτική διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας ταυτόχρονα.

Το chip χρησιμοποιεί πανίσχυρους νέους αλγόριθμους προσαρμογής, για να επεξεργάζεται τον ήχο πιο γρήγορα. Έτσι, βελτιώνει τον ήχο ακριβώς τη στιγμή που τον ακούς. Η κάθε λεπτομέρεια αποδίδεται σύμφωνα με το ιδιαίτερο σχήμα του αυτιού σου, ώστε να απολαμβάνεις ήχο υψηλότερης πιστότητας.

Ένα επανασχεδιασμένο μικρόφωνο στραμμένο προς τα μέσα λειτουργεί με αλγόριθμους βελτίωσης φωνής για την καλύτερη αναγνώριση και άρθρωση της φωνής σου, ώστε να ακούγεται πιο φυσική στο τηλέφωνο και τις βιντεοκλήσεις.

Διάφανη όψη του εσωτερικού των AirPods Pro που τονίζει το H2 chip στο πίσω μέρος του ακουστικού.

Ένα ειδικά κατασκευασμένο πρόγραμμα οδήγησης και ένας ενισχυτής λειτουργούν σε συνδυασμό με το H2 chip για να παρέχουν χαμηλότερη παραμόρφωση κατά την αναπαραγωγή. Έτσι, ακούς βαθύτερα μπάσα και καθαρότερες ψηλές νότες, σε όλα τα επίπεδα έντασης.

Διάφανη όψη του εσωτερικού των AirPods Pro που τονίζει το H2 chip στο πίσω μέρος του ακουστικού.

Ακύρωση θορύβου

Ο ήχος

της σιγής.

Με έως και δύο φορές ισχυρότερη ακύρωση θορύβου από το προηγούμενο μοντέλο, τα AirPods Pro με την υποστήριξη του H2 είναι φτιαγμένα για να ακούς με ηρεμία. Έτσι, έχεις τον έλεγχο του τι ακούς —και τι δεν ακούς— για να απολαμβάνεις τραγούδια και podcasts όπως ποτέ ξανά.

Έως και
2x
ισχυρότερη Ενεργή
Ακύρωση Θορύβου.1

Ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης και βελτιωμένοι αλγόριθμοι ακουστικής βοηθούν την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου να μειώνει περισσότερο τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Έτσι τίποτα δεν διακόπτει την ακρόαση κατά τις μετακινήσεις σου και όταν χρειάζεται να συγκεντρωθείς.

Τα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και ένας πίσω αεραγωγός είναι ιδανικά τοποθετημένα για να ανιχνεύουν γρήγορα τον εισερχόμενο ήχο, λειτουργώντας συνδυαστικά για να εξουδετερώνουν τον θόρυβο πριν φτάσει στο αυτί σου.

Εξωτερικό μικρόφωνο AirPods Pro.

Συμπεριλαμβάνονται τέσσερα ζευγάρια άκρων σιλικόνης, τώρα και σε μέγεθος extra-small, για να εφαρμόζουν σε περισσότερα μεγέθη αυτιών. Τα άκρα δημιουργούν μια ακουστική απομόνωση που εσωκλείει τον ήχο και διατηρεί τα AirPods Pro ασφαλή, στη θέση τους.

Η Προσαρμοστική Διαφάνεια αξιοποιεί την ισχύ του H2 και ελαχιστοποιεί την ένταση των δυνατών θορύβων, όπως σειρήνες και ηλεκτρικά εργαλεία, για να μπορείς να ακούς με άνεση τον κόσμο γύρω σου.

Μειώνει τον θόρυβο 48.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Η καμπύλη περιοχή στο στέλεχος που ενεργοποιεί το χειριστήριο αφής.

Ένα υψηλότερο επίπεδο ελέγχου.

Το χειριστήριο αφής σού δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεσαι εύκολα τις λειτουργίες αναπαραγωγής από το στέλεχος. Σάρωσε επάνω ή κάτω για να ρυθμίσεις την ένταση ήχου, πάτησε για αναπαραγωγή και παύση της μουσικής ή για να απαντήσεις σε κλήσεις και να τις τερματίσεις και κράτησε παρατεταμένα, για να κάνεις εναλλαγή μεταξύ της Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου και της Προσαρμοστικής Διαφάνειας.

Εξατομικευμένη ακρόαση

Ο ήχος σου κι εσύ στο ίδιο μήκος κύματος.

Τα AirPods Pro απογειώνουν την εμπειρία ακρόασης σε νέα επίπεδα ατομικότητας. Ο Εξατομικευμένος Χωρικός Ήχος με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού λειτουργεί με όλες τις συσκευές σου, για να απολαμβάνεις καλύτερα τον ήχο που σε περιβάλλει.2 Επιπλέον, ο Προσαρμοστικός Ισοσταθμιστής λαμβάνει υπόψη την εφαρμογή των AirPods Pro. Έτσι, ακούς κάθε συχνότητα ακριβώς όπως θα έπρεπε.

Οπτικοποιημένα κανάλια ήχου που περιβάλλουν έναν χορευτή και αναπαράγουν ήχο από κάθε κατεύθυνση.

Για να αναπαράγει ήχο που να ταιριάζει καλύτερα στο μοναδικό σχήμα του αυτιού σου, ο Εξατομικευμένος Χωρικός Ήχος λειτουργεί σε συνδυασμό με την κάμερα TrueDepth στο iPhone, δημιουργώντας ένα προσαρμοσμένο προφίλ με βάση τη γεωμετρία του κεφαλιού σου. Το προφίλ συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σου, με αποτέλεσμα έναν εντυπωσιακό ήχο για κάθε τρόπο ακρόασης.2

Η δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού φέρνει τώρα τον τρισδιάστατο ήχο στις Ομαδικές κλήσεις FaceTime. Έτσι, όταν συνομιλείς με τους φίλους και την οικογένειά σου, νιώθεις σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Ο Προσαρμοστικός Ισοσταθμιστής βελτιώνει τη μουσική σύμφωνα με τα αυτιά σου, σε πραγματικό χρόνο, με βάση την εφαρμογή των AirPods Pro. Μικρόφωνα που είναι στραμμένα προς τα μέσα μετρούν κάθετι που ακούς και στη συνέχεια προσαρμόζουν τις χαμηλές συχνότητες ενός τραγουδιού σε υψηλές. Έτσι, απολαμβάνεις συνεχώς λεπτομερή αναπαραγωγή, κάθε φορά.

Θήκη και διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας

Ένα κουτάκι με απίστευτη ισχύ.

Η νέα Θήκη Φόρτισης MagSafe περιλαμβάνει δυνατότητες που κάνουν ιδιαίτερα εύχρηστη την ακρόαση εν κινήσει. Μια ανανεωμένη σχεδίαση προσφέρει περισσότερους τρόπους να παρακολουθείς τη θήκη και η εκτεταμένη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας σού επιτρέπει να ακούς, να παρακολουθείς και να μιλάς περισσότερο ανάμεσα στις φορτίσεις. Δεν θα βρεις πιο ικανή θήκη.

Έως και 6 ώρες χρόνος ακρόασης με
ενεργοποιημένη την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου.3

Έως και 30 ώρες συνολικός χρόνος ακρόασης με
ενεργοποιημένη την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου,
με χρήση της θήκης.4

Επαναφόρτισε τη Θήκη Φόρτισης MagSafe με έναν φορτιστή Apple Watch ή MagSafe. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τη σύνδεση Lightning ή έναν πιστοποιημένο φορτιστή Qi.

Θήκη φόρτισης MagSafe που φορτίζεται σε έναν φορτιστή Apple Watch.
AirPods Pro που αναδύεται από μια ανοιχτή Θήκη φόρτισης MagSafe.

Ένα νέο U1 chip επιτρέπει την Εύρεση με Εύρεση Ακριβείας για τη θήκη σου. Έτσι μπορείς να την εντοπίζεις με ακρίβεια. Κι αν χάσεις τα AirPods Pro, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Εύρεση με προβολή εγγύτητας.5

Θήκη φόρτισης MagSafe πλήρως φορτισμένη.
Το κορδόνι στη δεξιά πλευρά της Θήκης φόρτισης MagSafe.

Ένα κορδόνι σού επιτρέπει να προσαρτήσεις τη θήκη σε ένα σακίδιο ή μια τσάντα. Έτσι, ο καθηλωτικός ήχος είναι πάντα στη διάθεσή σου.

Ενσωματωμένο ηχείο σε Θήκη φόρτισης MagSafe.

Το ενσωματωμένο ηχείο της θήκης αναπαράγει ήχο για να μπορείς να την εντοπίσεις εύκολα και ολοκαίνουριοι ήχοι σε ειδοποιούν, όταν το επίπεδο μπαταρίας είναι χαμηλό ή η ζευγοποίηση έχει ολοκληρωθεί.

Θήκη φόρτισης MagSafe, πλήρως φορτισμένη.

Τόσο τα AirPods Pro όσο και η Θήκη Φόρτισης MagSafe είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό με αξιολόγηση IPX4.6

Μοναδική εμπειρία χρήσης

Απλότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Από το σετάρισμα στο λεπτό μέχρι την κοινή χρήση ήχου, τα AirPods Pro διαθέτουν όλες εκείνες τις ιδιότητες που καθιστούν τόσο μοναδική την οικογένεια προϊόντων AirPods. Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί νέες δυνατότητες που σε βοηθούν να προσαρμόσεις γρήγορα την εμπειρία σου, για να μπορείς να εναλλάσσεις εργασίες με πρωτόγνωρη ευκολία.

iPhone που ζευγοποιείται με ένα σετ AirPods Pro προσαρμοσμένης χάραξης.

Εύκολο σετάρισμα με μαγικό τρόπο Τοποθέτησε τα AirPods Pro κοντά στο iPhone και πάτησε «Σύνδεση» για να τα ζευγοποιήσεις απρόσκοπτα με όλες τις συσκευές σου.7

Η οθόνη iPhone εμφανίζει δύο σετ AirPods που ακούνε το «All for Nothing (I'm So in Love)» του Lauv. Μια οθόνη iPhone εμφανίζει δύο σετ AirPods που ακούνε το «All for Nothing (I'm So in Love)» του Lauv.

Κοινή χρήση ήχου Κάνε εύκολα κοινή χρήση ενός τραγουδιού ή μιας εκπομπής μεταξύ δύο σετ AirPods. Απλώς φέρε τα AirPods κοντά στο iPhone, το iPad ή το Apple TV από το οποίο ακούς, και θα συνδεθούν αμέσως.8

Απρόσκοπτη εναλλαγή Η αυτόματη εναλλαγή επιτρέπει την απρόσκοπτη μεταφορά του ήχου μεταξύ των iPhone, Apple Watch, iPad, Mac και Apple TV. Αν ακούς μουσική στο Mac σου, μπορείς να απαντήσεις μια κλήση στο iPhone, χωρίς να πρέπει να αλλάξεις συσκευή.7

AirPods και προσβασιμότητα Τα AirPods Pro, πέρα από την εμπειρία ακρόασης, παρέχουν επιπλέον βοήθεια για ιδιαίτερες ανάγκες ακοής. Δυνατότητες όπως η Ενίσχυση Συζήτησης εστιάζουν στις φωνές των ατόμων που βρίσκονται ακριβώς μπροστά σου. Τα Βοηθήματα Ακουστικών ενισχύουν τις συχνότητες που ενδεχομένως έχεις ανάγκη να ακούς καθαρά. Επιπλέον, αν χρειάζεται να εστιάσεις σε έναν καλεσμένο ομιλητή σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, η Ζωντανή Ακρόαση λειτουργεί σε συνδυασμό με το iPhone για τη λήψη του ήχου από απόσταση.

Οθόνη iPhone που παρουσιάζει απόδοση επαυξημένης πραγματικότητας των AirPods Pro.

10 11 12

Ποια είναι τα κατάλληλα
AirPods για σένα;

AirPods 2ης γενιάς

Μη διαθέσιμος Χωρικός Ήχος

Μη διαθέσιμη Ενεργή Ακύρωση Θορύβου και λειτουργία Διαφάνειας

Μη διαθέσιμη Ανθεκτικότητα στον ιδρώτα και το νερό

Θήκη φόρτισης Lightning

Έως και 5 ώρες χρόνου ακρόασης με μία φόρτιση 61415341117812

Εξατομικευμένος Χωρικός Ήχος με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού 21112112111

Μη διαθέσιμη Ενεργή Ακύρωση Θορύβου και λειτουργία Διαφάνειας

Ανθεκτικότητα στον ιδρώτα
και το νερό 4121322915610

Θήκη φόρτισης Lightning ή θήκη φόρτισης MagSafe 513146101016711

Έως και 6 ώρες χρόνου ακρόασης με μία φόρτιση 61415341117812

Εξατομικευμένος Χωρικός Ήχος με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού 21112112111

Ενεργή Ακύρωση
Θορύβου και
Προσαρμοστική Διαφάνεια

Ανθεκτικότητα στον ιδρώτα
και το νερό 4121322915610

Θήκη φόρτισης MagSafe με ηχείο και κορδόνι 513146101016711

Έως και 6 ώρες χρόνου ακρόασης με μία φόρτιση 61415341117812

Εξατομικευμένος Χωρικός Ήχος με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού 21112112111

Ενεργή Ακύρωση
Θορύβου και
λειτουργία Διαφάνειας

Μη διαθέσιμη Ανθεκτικότητα στον ιδρώτα και το νερό

Smart Case

Έως και 20 ώρες χρόνου ακρόασης με μία φόρτιση 61415341117812

Σύγκριση όλων των μοντέλων AirPods