Apple Watch SE

Αξίζει. Και δεν κοστίζει.

Τρία κομψά χρώματα κάσας. Πανίσχυροι αισθητήρες παρέχουν πληροφορίες για την υγεία και τη γυμναστική σου. Πρωτοποριακές δυνατότητες για την ασφάλεια. Εύχρηστοι τρόποι να μένεις σε επαφή. Ταχύτερος διπύρηνος επεξεργαστής για πρόσθετη απόδοση. Το Apple Watch SE διαθέτει πληθώρα δυνατοτήτων
και καλύτερη τιμή από ποτέ.

H ταχύτητα έχει στυλ.

Η ταχύτητα έχει στυλ.

Το Apple Watch SE είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα κάσας: Μαύρο του Μεσονυκτίου, Λευκό του Άστρου και Ασημί. Επιπλέον, το S8 SiP το καθιστά 20% πιο γρήγορο,1 δίνοντάς του τη δύναμη να κάνει περισσότερα.

Επανασχε­διασμένο με τον πλανήτη κατά νου.

Επανασχεδιασμένο με τον πλανήτη κατά νου.

Το επανασχεδιασμένο πίσω μέρος της κάσας είναι κατασκευασμένο με μια διαδικασία παραγωγής που μειώνει τις εκπομπές άνθρακα κατά τουλάχιστον 80%. Συνδυάζεται ιδανικά με το χρώμα της κάσας ρολογιού, η οποία είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Δώσ' του θάλασσα.

Δώσ' του θάλασσα.

Το Apple Watch SE είναι ανθεκτικό στο νερό σε βάθος έως και 50 μέτρα.2 Παρακολούθησε τους ενδιάμεσους χρόνους σου και τα σετ σου στην πισίνα. Χαρτογράφησε τη διαδρομή σου στην ανοιχτή θάλασσα. Δες ακριβείς μετρήσεις ακόμη κι όταν είσαι με σανίδα κολύμβησης. Είτε πλατσουρίζεις, κολυμπάς ή κάνεις σερφ, δεν φοβάται το νερό.

Περισσότερες μετρήσεις,
Μεγαλύτερο
κίνητρο.

Περισσότερες μετρήσεις. Μεγαλύτερο κίνητρο.

Παράμεινε δραστήριος και διατήρησε το κίνητρό σου με τους κύκλους Δραστηριότητας. Και προπονήσου όπως ποτέ άλλοτε με το βελτιωμένο app Προπόνηση. Δοκίμασε εξατομικευμένες προπονήσεις και λάβε προηγμένες μετρήσεις της φυσικής σου κατάστασης, όπως οι Ζώνες Καρδιακών Παλμών, το Μήκος Διασκελισμού, ο Χρόνος Επαφής με το Έδαφος και η Κατακόρυφη Ταλάντωση.

Ανίχνευση
Σύγκρουσης
.
Mια λειτουργία
για την ασφάλεια
-αχρείαστη
να 'ναι-.

Ανίχνευση Σύγκρουσης. Μια λειτουργία για την
ασφάλεια -αχρείαστη να 'ναι-.

Το Apple Watch SE μπορεί να ανιχνεύσει αν έχεις εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Όταν ανιχνευτεί σύγκρουση, η Ανίχνευση Σύγκρουσης μπορεί να σε συνδέσει αυτόματα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, να τους δώσει την τοποθεσία σου και να ενημερώσει τις δικές σου επαφές έκτακτης ανάγκης.3 Η Ανίχνευση Σύγκρουσης χρησιμοποιεί τη συνδυαστική δύναμη ενός βελτιωμένου γυροσκοπίου τριών αξόνων και ενός επιταχυνσιόμετρου δύναμης g που διαθέτει υψηλό δυναμικό εύρος σε σχέση με άλλα smartwatch. Χρησιμοποιεί επίσης ένα βαρόμετρο, GPS και έναν προηγμένο αλγόριθμο συνδυασμού αισθητήρων που έχει εκπαιδευτεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο ώρες πραγματικών δεδομένων οδήγησης και σύγκρουσης, για να ανιχνεύει αν έχεις εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο νους του στην υγεία της καρδιάς σου.

Ο νους του στην υγεία της καρδιάς σου.

Έλεγξε τους καρδιακούς παλμούς σου ανά πάσα στιγμή, με το app Καρδιακοί παλμοί. Και λάβε γνωστοποιήσεις για υψηλούς ή χαμηλούς καρδιακούς παλμούς ή ακανόνιστο ρυθμό.4

Βρες ισορροπία
με το app
Ενσυ­νειδητότητα
.

Βρες την ισορροπία σου με το app Ενσυ­νειδητότητα.

Το app Ενσυνειδητότητα μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις το καθημερινό άγχος, να είσαι πιο συγκεντρωμένος στην πραγματικότητα και καλύτερα προετοιμασμένος πνευματικά για να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις. Σε καθοδηγεί να εκτελέσεις μια σειρά χαλαρωτικών αναπνοών. Και σου υπενθυμίζει να βρίσκεις την ισορροπία σου, εστιάζοντας τη σκέψη σου σε ένα σύντομο αλλά παρακινητικό θέμα.

Θα σου
ανοίξει τα
μάτια σε ό,τι
αφορά τον
ύπνο
.

Θα σου ανοίξει τα μάτια σε ό,τι αφορά τον ύπνο.

Το app Ύπνος παρακολουθεί τον ύπνο σου και λειτουργεί με το iPhone, για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και μια ρουτίνα ύπνου που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους ύπνου που έχεις θέσει. Δες πόσο χρόνο περνάς στα διάφορα στάδια ύπνου, όπως REM, Βασικός ή Βαθύς ύπνος, καθώς και το πότε μπορεί να ξύπνησες. Παρακολούθησε τις τάσεις ύπνου σου για να δεις πόσο σταθερά πετυχαίνεις τους στόχους σου. Το μόνο που δεν κάνει είναι να μετράει προβατάκια.

Apps που θα
το κάνουν
μοναδικά
δικό σου.

Apps που θα το κάνουν μοναδικά δικό σου.

Επέκτεινε αυτά που μπορεί να κάνει το ρολόι σου με δεκάδες χιλιάδες apps από το App Store. Ανακάλυψε apps για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς: από εξάσκηση του σερβίς στο τένις και παρακολούθηση των γύρων ποδηλασίας σου έως και πληροφορίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Θα βρεις επίσης apps για Apple Watch για πολλά από τα αγαπημένα σου apps του iPhone.

Μουσική,
podcasts και ηχοβιβλία
. Καλά άκουσες.

Μουσική, podcasts και ηχοβιβλία. Καλά άκουσες.

Βρες κίνητρο μέσα από τη μουσική, με τα εκατομμύρια τραγούδια του Apple Music.5 Μπορείς να παρακολουθείς και τα πιο πρόσφατα podcasts. Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για την επόμενη άσκηση. Και για κάθε μία μετά από αυτήν.

Άλλαξε στυλ στη στιγμή.

Άλλαξε στυλ στη στιγμή.

Τα λουράκια του Apple Watch είναι σχεδιασμένα για να αλλάζουν σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Με μια μεγάλη ποικιλία από στυλ και χρώματα, καθώς και με τα λουράκια Nike, μπορείς να αλλάζεις εμφάνιση στη στιγμή.

Ο καρπός σου αποκτά νέο look.

Ο καρπός σου αποκτά νέο look.

Διάλεξε από τα δεκάδες καντράν ρολογιού σχεδιασμένα από την Apple και τα νέα καντράν της Nike. Εξατομίκευσε τα καντράν σου με τα complications, τα χρώματα και τα στυλ που προτιμάς. Μπορείς ακόμα και να μοιράζεσαι καντράν με φίλους και συγγενείς μέσω email ή μηνύματος κειμένου.

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες να ανακα­λύψεις.

Πορτοφόλι.

Στείλε χρήματα σε φίλους ή πλήρωσε σχεδόν τα πάντα με το Apple Pay. Και χρησιμοποίησε το app Πορτοφόλι ως ταυτότητα, κλειδί σπιτιού, κλειδί αυτοκινήτου ή κάρτα επιβίβασης.

Εύρεση συσκευών. Εύρεση ατόμων. Εύρεση αντικειμένων.

Εντόπισε συσκευές ή λάβε μια ειδοποίηση αν φύγεις χωρίς να πάρεις μαζί το iPhone σου. Δες πού βρίσκονται οι φίλοι σου. Εντόπισε ένα AirTag. Όλα αυτά από το ρολόι σου.

Θόρυβος.

Το app Θόρυβος σε ενημερώνει όταν τα υψηλά επίπεδα θορύβου περιβάλλοντος ενδέχεται να επηρεάσουν την ακοή σου.

Καταγραφή κύκλου.

Καταχώρισε τις μέρες της περιόδου σου, κατάγραψε συμπτώματα, όπως κράμπες και λάβε προβλέψεις για τις γόνιμες μέρες του μήνα.6

Οθόνη Αφετηρίας.

Έλεγξε τα φώτα, τον θερμοστάτη και την πόρτα του γκαράζ. Ή απόκτησε πρόσβαση στην κάμερα ασφαλείας, για να δεις ποιος χτυπάει το κουδούνι.

Τηλεχειριστήριο κάμερας.

Χρησιμοποίησε το Apple Watch ως εικονοσκόπιο για την κάμερα του iPhone. Δες μια προεπισκόπηση, όρισε ένα χρονόμετρο ή απλώς τράβηξε μια φωτογραφία.

Χάρτες.

Αναζήτησε τοποθεσίες και λάβε οδηγίες βήμα προς βήμα από τους Χάρτες απευθείας στον καρπό σου. Μπορείς ακόμη να λαμβάνεις ένα απαλό σκούντημα όταν είναι ώρα να στρίψεις.

Φάρμακα.

Με το app Φάρμακα, μπορείς να λαμβάνεις εύχρηστες και διακριτικές υπενθυμίσεις ώστε να μπορείς να καταγράφεις γρήγορα φάρμακα.7

Περιβάλλον

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους. Δεσμευόμαστε
για την προμήθεια στο μέλλον 100% ανακυκλωμένων και ανανεώσιμων υλικών για όλα τα προϊόντα μας και τις συσκευασίες. Το Apple Watch
έχει σχεδιαστεί με μια λίστα χαρακτηριστικών για τη μείωση του
αντίκτυπου στο περιβάλλον.

Χρησιμοποίησε επαυξημένη πραγματικότητα για να δεις το Apple Watch SE.

Απλώς άνοιξε αυτήν τη σελίδα στο Safari στο iPhone ή το iPad.

Ποιο Apple Watch
είναι
κατάλληλο για σένα;

Apple Watch
Series 8

45 mm
ή 41 mm

Κατάλληλο για κολύμβηση2

Ανθεκτικό στη σκόνη,
με αξιολόγηση IP6X2

 

 

Οθόνη Retina Always-On
Έως και 1000 nits

App Οξυγόνωση8

App ΗΚΓ9

Γνωστοποιήσεις υψηλών και χαμηλών καρδιακών παλμών

Γνωστοποίηση μη φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού4

Ανίχνευση θερμοκρασίας10

Καταγραφή κύκλου
με αναδρομικές
εκτιμήσεις ωορρηξίας6

Επείγον SOS3

Ανίχνευση Πτώσης

Ανίχνευση Σύγκρουσης3

 

44 mm
ή 40 mm

Κατάλληλο για κολύμβηση2

 

 

 

Οθόνη Retina
Έως και 1000 nits

 

 

Γνωστοποιήσεις υψηλών και χαμηλών καρδιακών παλμών

Γνωστοποίηση μη φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού4

 

Καταγραφή κύκλου6

Επείγον SOS3

Ανίχνευση Πτώσης

Ανίχνευση Σύγκρουσης3

 

49 mm

Κατάλληλο για κολύμβηση11

Ανθεκτικό στη σκόνη,
με αξιολόγηση IP6X12

Πιστοποίηση MIL-STD 810H13

Κουμπί Δράσης

Οθόνη Retina Always-On
Έως και 2000 nits

App Οξυγόνωση8

App ΗΚΓ9

Γνωστοποιήσεις υψηλών και χαμηλών καρδιακών παλμών

Γνωστοποίηση μη φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού4

Ανίχνευση θερμοκρασίας10

Καταγραφή κύκλου
με αναδρομικές
εκτιμήσεις ωορρηξίας6

Επείγον SOS3

Ανίχνευση Πτώσης

Ανίχνευση Σύγκρουσης3

Σειρήνα 86 ντεσιμπέλ
για να τραβήξει την προσοχή

Σύγκρινε όλα τα μοντέλα