Apple TV 4K

Ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα.
Σε σκηνοθεσία Apple.

Το Apple TV 4K προσφέρει το Apple TV+, το Apple Music και το Apple Arcade μαζί με χιλιάδες apps και την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου που είχαμε ποτέ. Με τις εκπληκτικές επιδόσεις του A15 Bionic chip, τον διαισθητικό έλεγχο και την ομαλή αλληλεπίδραση με τις συσκευές σου και τα αξεσουάρ του smart home. Είναι όλα όσα αγαπάς στην Apple, στη μεγαλύτερη οθόνη σου.

Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή για την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο.

Διασκέδαση

H τηλεόραση
και η Apple
στα καλύτερά τους.

Ανακάλυψε βραβευμένες πρωτότυπες σειρές και ταινίες της Apple, μαζί με άλλες αγαπημένες σειρές στο Disney+, Prime Video, Netflix, HBO Max1 και άλλα. Παίξε διασκεδαστικά παιχνίδια και ανακάλυψε συναρπαστικούς τρόπους να απολαμβάνεις κορυφαίες μουσικές επιτυχίες που θα βρεις μόνο στην Apple. Και εξερεύνησε χιλιάδες άλλα κορυφαία apps στο App Store. Το Apple TV 4K είναι πολλά παραπάνω από μια απλή τηλεόραση.

Κινηματογραφική εμπειρία

Ολοζώντανη εικόνα.
Εξωπραγματικός ήχος.

Εικόνα 4K.

Εντυπωσιακές λεπτομέρειες ξεπηδούν από τις πιο σκοτεινές σκιές και τα πιο φωτεινά στιγμιότυπα με τις προηγμένες λειτουργίες HDR, όπως το Dolby Vision και το νεότερο HDR10+.4 Έτσι, ό,τι και να παρακολουθείς αξιοποιεί στο έπακρο την τεράστια οθόνη σου.

Dolby Vision HDR10+

Καθηλωτικός ήχος.

Ο πλούσιος ήχος Dolby Atmos, 5,1 και 7,1 προσφέρει ήχο surround που μοιάζει να έρχεται από κάθε κατεύθυνση, σε συστήματα ήχου συμβατά με Dolby Atmos.5 Μπορείς και να συνδέσεις τα AirPods για εξατομικευμένο Χωρικό Ήχο που ακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού σου.

Dolby Atmos

Apple TV Remote

Ο απόλυτος έλεγχος
είναι πλέον
στο χέρι σου.

Ολοκαίνουργιο clickpad με δυνατότητα αφής. Περιηγήσου εύκολα στα επεισόδια, τις σκηνές ή τα καρέ με μια διαισθητική κυκλική κίνηση. Ανοιγόκλεισε την τηλεόρασή σου, άλλαξε την είσοδο σε Apple TV 4K και έλεγξε την ένταση του ήχου.

Υπαγόρευσε οποιοδήποτε κείμενο θέλεις να εισάγεις. Απλώς κράτα πατημένο το κουμπί στο πλάι του τηλεχειριστηρίου. Μπορείς ακόμα και να πεις μεμονωμένους χαρακτήρες κατά την εισαγωγή ονομάτων χρηστών και κωδικών πρόσβασης.

Μαζί είναι καλύτερα

Μεγάλα ταλέντα

σε
δευτερεύοντες ρόλους.

iPhone
Ένα πολύπλευρο τηλεχειριστήριο, για να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Τα εύχρηστα ενσωματωμένα χειριστήρια εμφανίζονται στην Οθόνη Κλειδώματος και το Κέντρο Ελέγχου του iPhone, για εύκολη αναπαραγωγή, παύση, μετάβαση εμπρός και πίσω και προσαρμογή της έντασης της τηλεόρασης. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Face ID για να κάνεις αγορές ή να συνδεθείς σε apps.

Βαθμονόμηση χρώματος
Ο τέλειος συνδυασμός. To Apple TV 4K συνεργάζεται με το iPhone σου για να προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα ώστε να φαίνονται τέλεια. Αρκεί να στρέψεις μία φορά το iPhone σου προς την οθόνη και μετά να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου για να απολαύσεις μακράν την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Κοινή χρήση ήχου
Άκου με παρέα. Η κοινή χρήση ήχου σού επιτρέπει να συνδέσεις χωρίς πρόβλημα έως και δύο σετ AirPods με έλεγχο της έντασης του ήχου ξεχωριστά για το καθένα, ώστε να συνεχίσεις εσύ να παρακολουθείς, όταν το άτομο με το οποίο βλέπεις παρέα αποκοιμηθεί.

SharePlay
Παρακολούθησε με την παρέα σου. Πρόσθεσε το Apple TV στις κλήσεις FaceTime στο iPhone ή το iPad για να βλέπεις την παρέα σου στη μεγάλη οθόνη. Η αναπαραγωγή είναι συντονισμένη, ώστε να μπορείτε όλοι να γελάτε, να κλαίτε, να ουρλιάζετε ή να αναστενάζετε ταυτόχρονα.

Έλεγχος οικίας

Έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Από το υπόγειο έως
την ταράτσα.

Το Apple TV 4K είναι ένας έξυπνος οικιακός κόμβος που μπορεί να αυτοματοποιήσει και να σου δώσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλα τα συνδεδεμένα αξεσουάρ του σπιτιού σου.

Έξυπνος οικιακός κόμβος
Όλα στο σπίτι είναι υπό έλεγχο. Βρες τα συνδεδεμένα αξεσουάρ σε ένα μέρος με το Control Center. Το Apple TV 4K δουλεύει άψογα με τα HomeKit αξεσουάρ σου.
Τώρα, μπορείς να συνδέσεις περισσότερες συσκευές σε ακόμα περισσότερες πλατφόρμες με το Matter6 - το νέο πρότυπο συνδεσιμότητας για έξυπνη οικία. Με την απομακρυσμένη πρόσβαση, μπορείς να ελέγχεις το έξυπνο σπίτι σου μέσω του app Home από τις άλλες Apple συσκευές σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αυτοματισμός
Το δικό σου σπίτι. Οι δικοί σου κανόνες. Το app Home σού επιτρέπει να ρυθμίσεις ένα αξεσουάρ για να κάνει αυτόματα ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις, ή να κάνεις πολλαπλά αξεσουάρ να λειτουργούν ταυτόχρονα. Αισθητήρες κίνησης που ενεργοποιούνται όταν είναι η ώρα για ύπνο. Φώτα που χαμηλώνουν και κουρτίνες που κλείνουν όταν είναι η ώρα για ταινία. Και ό,τι άλλο σκεφτείς.

Ασφάλεια και απόρρητο
Σχεδιασμένο για την προστασία των προσωπικών σου πληροφοριών. Η ιδιωτικότητα στο σπίτι είναι πιο σημαντική από ποτέ. Για αυτόν τον λόγο τα δεδομένα του Home αποθηκεύονται με τρόπο που η Apple δεν μπορεί να διαβάσει.

Ποιo είναι
το κατάλληλο
Apple TV 4K για σένα;

Apple TV 4K
με Wi-Fi

Apple TV 4K
με Wi-Fi και
Ethernet

AR

Χρησιμοποίησε επαυξημένη πραγματικότητα για να παρα­κολουθήσεις
Apple TV 4K.

Άνοιξε αυτήν τη σελίδα χρησιμοποιώντας το Safari στο iPhone ή το iPad σου.

Παρακολούθησε Apple TV 4K με
Wi-Fi και Ethernet

Παρακολούθησε Apple TV 4K με Wi-Fi

Apple TV Plus

Απόκτησε δωρεάν συνδρομή 3 μηνών στο
Apple TV+

με την αγορά
ενός Apple TV 4K.8

App Apple TV

App Apple TV

Όλη η τηλεό­ρασή σου.
Σε ένα και μόνο app.

Μάθε περισσότερα