Πληρώνεις χωρίς μετρητά. Πληρώνεις με ευκολία.

Το Apple Pay είναι εύκολο και λειτουργεί με τις συσκευές Apple που χρησιμοποιείς καθημερινά. Μπορείς να κάνεις ασφαλείς αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και online. Είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας, αλλά πιο ασφαλές.

Ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής σε εφαρμογές.

Η χρήση του Apple Pay με το iPhone ή το Apple Watch είναι τόσο γρήγορη όσο η χρήση μιας χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Γιατί δεν χρειάζεται να σπαταλάς περισσότερο χρόνο στο ταμείο όταν κάνεις αγορές.

Δες πώς μπορείς να πληρώνεις σε καταστήματα με το Face ID.

Δες πώς μπορείς να πληρώνεις σε καταστήματα με το Touch ID.

Χρησιμοποίησε το Apple Pay όπου βλέπεις ένα από αυτά τα σύμβολα.

Ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής σε apps.

Χρησιμοποίησε το Apple Pay για να κάνεις αγορές σε apps όλων των κατηγοριών χωρίς ποτέ να ξαναχρειαστεί να καταχωρήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Πλέον, με ένα άγγιγμα ή μια ματιά, μπορείς να πληρώσεις για μια διαδρομή, την πίτσα που παράγγειλες ή τα νέα αθλητικά παπούτσια σου. Η χρήση του κουμπιού Αγορά με το Apple Pay είναι πλέον πιο γρήγορη και πιο ασφαλής από τις πληρωμές με την κάρτα σου.

Ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής στο internet.

Όταν κάνεις αγορές online μέσω Safari με το iPhone, το iPad ή τον Mac, μπορείς να χρησιμοποιείς το Apple Pay χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό, να καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου ή να συμπληρώνεις μακροσκελείς φόρμες. Εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online. Επιπλέον, με το Touch ID στο MacBook Air και το MacBook Pro, η πληρωμή γίνεται με ένα μόνο άγγιγμα και είναι πιο γρήγορη, πιο εύκολη και πιο ασφαλής από ποτέ.

Προστασία απορρήτου και ασφάλεια. Με κάθε και σε κάθε πληρωμή.

Ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής.

Όταν κάνεις μια αγορά, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι, ο αριθμός της κάρτας σου δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σου ή στους διακομιστές της Apple και, όταν πληρώνεις, οι αριθμοί των καρτών σου δεν κοινοποιούνται ποτέ από την Apple στους εμπόρους.

Απρόσκοπτες και ασφαλείς
συναλλαγές.

Το Apple Pay λειτουργεί με το Face ID ή το Touch ID για να προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επαληθεύεις τις πληρωμές χρησιμοποιώντας κωδικούς, μυστικές ερωτήσεις ή κωδικούς πρόσβασης.

Οι πληρωμές παραμένουν ιδιωτικές.

Όταν πληρώνεις με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, το Apple Pay δεν διατηρεί πληροφορίες συναλλαγών που μπορούν να συνδεθούν με σένα.

Βρες τα όλα στο Wallet.

Οι χρεωστικές και οι προπληρωμένες κάρτες σου βρίσκονται στο Wallet, μαζί με τις κάρτες επιβίβασης και τα εισιτήριά σου. Πάτησε απλώς το σύμβολο «+» για να προσθέσεις την κάρτα στο Wallet και θα συνεχίσεις να έχεις όλες τις επιβραβεύσεις, τα προνόμια και την ασφάλεια της κάρτας σου.

Μάθε ποιες κάρτες υποστηρίζουν το Apple Pay

Η ρύθμιση του Apple Pay είναι εύκολη.

Ξεκίνησε προσθέτοντας τις χρεωστικές και τις προπληρωμένες κάρτες στο iPhone, το iPad, το Apple Watch ή τον Mac.

Μάθε πώς μπορείς να ρυθμίσεις το Apple Pay

Δες πώς μπορείς να προσθέσεις μια κάρτα

Ετοίμασε την επιχείρησή σου για το Apple Pay.

Η αποδοχή πληρωμών με Apple Pay είναι πανεύκολη.

Το Apple Pay είναι εύκολο στη ρύθμιση και παρέχει στους πελάτες σου έναν απλό και πιο ασφαλή τρόπο πληρωμής με τις συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά. Αν ήδη δέχεσαι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, επικοινώνησε απλώς με τον πάροχο τρόπου πληρωμής που διαθέτεις για να αρχίσεις να δέχεσαι πληρωμές με Apple Pay. Επισκέψου τη σελίδα Πληροφορίες σχετικά με το Apple Pay για εμπόρους για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινώνησε με την υπηρεσία υποστή­ριξης για εμπόρους.

Ενημέρωσε τους πελάτες σου ότι δέχεσαι πληρωμές με Apple Pay.

Μπορείς εύκολα να ενημερώσεις τους πελάτες σου ότι δέχεσαι πληρωμές με Apple Pay. Κατέβασε το σήμα Apple Pay για να το χρησιμοποιείς στα email, στην οθόνη του τερματικού και στον ιστότοπό σου. Παράγγειλε τα αυτοκόλλητα Apple Pay για να τα τοποθετήσεις στη βιτρίνα και στο ταμείο του καταστήματός σου.

Κατέβασε τα αυτοκόλλητα και οδηγίες

Παράγγειλε τα αυτοκόλλητα Apple Pay για το κατάστημά σου

Πρόσθεσε πληροφορίες Apple Pay στην καταχώρισή σου στους Χάρτες