Apple TV+

Όλο το περιεχόμενο Apple Originals.
Μόνο στο Apple TV+.

Παρακολούθησε στο  app

  • Νέο περιεχόμενο
    Apple Originals κάθε μήνα.
  • Παρακολούθησε αποκλειστικά στο app Apple TV.
  • Κάνε streaming σε κουτιά, στικάκια και Smart TV.
  • Εγκατεστημένο στο iPhone,
    το iPad, το Mac και το Apple TV.
  • Μοιράσου το Apple TV+
    με την οικογένειά σου.

Αγόρασε μια συσκευή Apple

3 μήνες δωρεάν

Το Apple TV+ συμπεριλαμ­βάνεται δωρεάν για 3 μήνες με την αγορά μιας συσκευής Apple και την εξαργύρωση της προσφοράς εντός 90 ημερών.1

Έλεγξε αν πληροίς
τις προϋποθέσεις

7 ημέρες δωρεάν δοκιμή

6,99 €/μήνα

Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει μόνο 6,99 € τον μήνα μετά από δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Μοιράσου το Apple TV+ με την οικογένειά σου.2

Δοκίμασέ το δωρεάν

Παρακολούθησε το Apple TV+ οπουδήποτε
στο app Apple TV.

Απόκτησε πρόσβαση στο app Apple TV οπουδήποτε, από τις συσκευές Apple μέχρι τις Smart TV. Εναλλακτικά, παρακολούθησε online στη διεύθυνση tv.apple.com.

Δες το στη μεγάλη οθόνη σου.

Και στην περίπτωση
που σου διέφυγε κάτι:

  • Το Apple TV+ είναι μια υπηρεσία streaming που σου προσφέρει περιεχόμενο Apple Originals, με βραβευμένες σειρές, καθηλωτικές δραματικές ταινίες, πρωτοποριακά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, κωμωδίες και πολλά άλλα, καθώς και νέο περιεχόμενο Apple Originals που προστίθεται κάθε μήνα.

  • Παρακολούθησε το Apple TV+ στο app Apple TV, το οποίο περιλαμβάνεται ήδη στις αγαπημένες σου συσκευές Apple. Άνοιξε απλώς το app, κάνε κλικ ή πάτησε «Apple TV+» και απόλαυσε τις σειρές και τις ταινίες. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς το Apple TV+ σε δημοφιλείς Smart TV και τηλεοράσεις με υποστήριξη AirPlay με το app Apple TV, ή να το παρακολουθείς online στη διεύθυνση tv.apple.com.

    Μάθε περισσότερα
  • Εξαρτάται από την προσφορά που θα επιλέξεις. (1) Αν αγοράσεις μια συσκευή Apple, το Apple TV+ περιλαμ­βάνεται δωρεάν για 3 μήνες.1 (2) Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει μόνο 6,99 € τον μήνα μετά από δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.2 (3) Το πρόγραμμα Apple Music για φοιτητές συνοδεύεται από δωρεάν εγγραφή στο Apple TV+.3

  • Φυσικά. Το Apple TV+ σού επιτρέπει να μοιράζεσαι τη συνδρομή σου με έως και πέντε μέλη της οικογένειάς σου.

  • Το Apple TV+ είναι πάντα χωρίς διαφημίσεις. Νέες ταινίες και σειρές προστίθενται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Κατ' εξαίρεση, ορισμένες σειρές παρουσιάζουν όλα τα επεισόδια μαζί. Μπορείς τότε να τα παρακολουθείς κατ’ απαίτηση όποτε και όπου θελήσεις.

  • Όχι, δεν χρειάζεσαι. Αν και το Apple TV 4K, με 4K HDR και ήχο Dolby Atmos, είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαμβάνεις το Apple TV+, οι πρωτότυπες σειρές και ταινίες στο Apple TV+ είναι πάντα διαθέσιμες στο app Apple TV στις αγαπημένες σου συσκευές.

    Δες όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές
  • Εννοείται. Κατέβασε το αγαπημένο σου περιεχόμενο Apple Originals στη συσκευή σου Apple και παρακολούθησέ το οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε χωρίς σύνδεση Wi‑Fi.

Το πρόγραμμα
Apple Music για φοιτητές
συνοδεύεται από το
Apple TV+ δωρεάν.3

Δοκίμασε το Apple Music δωρεάν

Apple TV 4K

Ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα.
Σε σκηνοθεσία Apple.