Bezbrižno bez gotovine.

Apple Pay jednostavan je za korištenje i radi s Appleovim uređajima koje uvijek imaš uz sebe, a omogućuje ti sigurnu kupnju u trgovinama, aplikacijama i na webu. Plaćanje Apple Payem jednostavnije je od plaćanja fizičkom karticom, ali i sigurnije.

Najlakši način plaćanja u trgovinama.

Korištenje Apple Paya s iPhoneom ili Apple Watchem jednako je brzo kao plaćanje prepaid karticom. Jer vrijeme je novac i nema potrebe da ga trošiš na blagajni.

Saznaj kako platiti u trgovini pomoću Touch ID-ja.

Saznaj kako platiti u trgovini pomoću Face ID-ja.

Apple Pay možeš koristiti svugdje gdje vidiš jedan od ovih simbola.

Najlakši način plaćanja u aplikacijama.

Koristi Apple Pay za kupnje u raznim aplikacijama i zaboravi na upisivanja podataka o svojoj kartici. Jednim dodirom ili pogledom plati vožnju, dostavu pizze ili nove tenisice. Kupnja pomoću gumba za Apple Pay brža je i sigurnija od plaćanja karticom.

Najlakši način plaćanja na internetu.

Kada kupuješ na webu u Safariju na svom iPhoneu, iPadu ili Macu, možeš koristiti Apple Pay bez kreiranja računa, unošenja podataka o kartici ili popunjavanja dugačkih obrazaca. Milijuni trgovaca prihvaćaju online plaćanje pomoću Apple Paya. A s Touch ID-om na MacBooku Air i MacBooku Pro za plaćanje je potreban samo jedan dodir što znači brže, lakše i sigurnije plaćanje nego ikad.

Zaštita privatnosti i sigurnost. Pri svakom plaćanju.

Sigurniji način plaćanja.

Apple Pay prilikom kupnje koristi određeni broj uređaja i jedinstvenu šifru transakcije. Zahvaljujući tome broj kartice nikada se ne pohranjuje na tvom uređaju ili na Appleovim poslužiteljima. Prilikom plaćanja Apple nikada ne dijeli brojeve kartica s trgovcima.

Lagane i sigurne transakcije.

Apple Pay koristi Face ID ili Touch ID za dvofaktorsku provjeru identiteta. To znači da plaćanja više ne moraš potvrđivati kodovima, tajnim pitanjima ni lozinkama.

Nitko drugi ne mora znati što kupuješ.

Kada plaćaš pomoću prepaid kartice, Apple Pay ne zadržava podatke o transakciji koji se mogu povezati s tobom.

Sve ti je u Walletu.

Tvoje prepaid kartice nalaze se u Walletu, pored ukrcajnih propusnica i ulaznica. Dodirom na znak "+" dodaješ karticu u Wallet, a karticu koristiš kao i do sada, za sigurno plaćanje, skupljanje bodova i nagrada. Samo je više ne moraš imati sa sobom.

Saznaj koje kartice podržavaju Apple Pay

Postavljanje Apple Paya je jednostavno.

Za početak dodaj svoje prepaid kartice na iPhone, iPad, Apple Watch ili Mac.

Saznaj kako postaviti Apple Pay

Pogledaj kako dodati karticu

Pripremi svoju tvrtku za korištenje Apple Paya.

Prihvaćanje Apple Paya je jednostavno.

Apple Pay lako se postavlja i pruža kupcima jednostavan i sigurniji način plaćanja pomoću uređaja koje koriste svaki dan. Tvrtke koje već prihvaćaju prepaid kartice, trebaju samo kontaktirati svog pružatelja platnih usluga kako bi započele s prihvaćanjem Apple Paya. Više informacija dostupno je na stranici O Apple Payu za trgovce ili putem poziva podršci za trgovce.

Obavijesti svoje kupce da prihvaćaš Apple Pay.

Svoje kupce možeš jednostavno obavijestiti da prihvaćaš Apple Pay. Preuzmi logotip Apple Paya za korištenje unutar e-maila, na zaslonu POS terminala i na internetskoj stranici. Naruči Apple Pay naljepnice koje možeš nalijepiti na izlog trgovine i blagajnu.

Preuzmi naljepnice i smjernice

Naruči Apple Pay naljepnice za svoju trgovinu

Dodaj informacije o Apple Payu na Popis karata